ambachtsbedrijven

Luxe verwerkt in vertaalbaar interieurconcept

Rousseau Chocolade

Nederland: Beek, Boxmeer, Brunssum, Cuijk,  Echt, Geldrop, Heerlen,
's-Hertogenbosch, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Oirschot, Sittard, Someren, Veldhoven & Venray

Rousseau chocolade is een begrip geworden in Limburg en Oost-Brabant. Vijftig jaar geleden is de eigenaar van Rousseau begonnen in een kelder met de handmatige productie van pindarotsjes. Inmiddels staan er meer dan 30 medewerkers garant, in eigen- franchisewinkels,  voor de ambachtelijke kwaliteit van Rousseau Chocolade. Redie Interieurs heeft al voor meer dan 16 winkels het interieur mogen verzorgen.

Voor de eerste Rousseau winkel heeft Redie een concept ontwikkeld dat doorvertaald kan worden naar de overige filialen. De grote lange balie waar de bonbons tentoongesteld worden en de wandpresentatie voor het etaleren van de verpakte delicatessen komen terug in elk filiaal.
De conceptmatige inrichting zorgt voor een luxe uitstraling, is kostenefficient en garandeert herkenbaarheid.

Een echte eyecatcher is de 'koperen' zuil met het Rousseau logo erin verwerkt. Een symbool voor het luxe gevoel, maar dan wel voor iedereen binnen handbereik. Het vernieuwde ontwerp met luxe uitstraling is al doorvertaald naar verschillende Rousseau winkels, zoals Makado Beek, Maastricht, Geldrop, Veldhoven en vele anderen.

Werkzaamheden
Indeling, routing, productie & installatie

Bijzonderheden
Een echte eyecatcher is de 'koperen' zuil met logo; een symbool van luxe.

Delen:
Meer weten over onze projecten?

Meer weten over onze projecten?

Neem dan contact met ons op. Ruud vertelt u graag meer over onze organisatie en projecten.